BPI Polska Bulwary Książece wybierają SMLS

Belgijski developer BPI Polska wybrał agencję Social Media London Style do promocji swojej najnowszej inwestycji we Wrocławiu "Bulwary Książęce" w social media. Agencja będzie odpowiedzialna m.in. za komunikację marki na Facebooku.

BPI specjalista od nieruchomości w grupie CFE opracowuje i tworzy innowacyjne i wysokiej jakości projekty, przy jednoczesnym osiągnięciu konkretnych celów, zarówno klienta jak i przyszłych mieszkańców.

Firma CFE istnieje już prawie 130 lat, a od prawie 30 jest największą firmą budowlaną w Belgii, notowaną na Brukselskiej Giełdzie Papierów Wartościowych (BSE) - składa się z działów, które specjalizują się w następujących dziedzinach: PPP, nieruchomości, budownictwo, multitechnika i roboty morskie.

Zdobyte doświadczenie wynika nie tylko ze zrealizowanych przez BPI projektów, poparte jest także szerokim know-how grupy CFE zdobywanym od 1880 roku. Dzięki temu, mamy pewnośc, zę dostarczamy naszym klientom gotowe projekty doprecyzowane w każdym detalu.

Inwestycjami BPI Polska w Polsce są m.in. Wola Libre w Warszawie, Cztery Oceany w Gdańsku oraz Bulwary Książęce we Wrocławiu.

SMLS Partnerem Merytorycznym konferencji "HR na szpilkach"

22 listopada w Warszawie w Willi Foksal