Marka X-lander w Rosji i w Wielkiej Brytanii z SMLS

Czołowa marka wózków dziecięcych w Polsce poszerza współpracę z SMLS

Social Media London Style poszerza współpracę z marką X-lander, czołowym producentem wózków dziecięcych w Polsce. Współpraca będzie obejmować m.in. wprowadzenie marki na Facebooku w Rosji i w Wielkiej Brytanii.

Marka X-lander początki swojej drogi zawdzięcza potrzebom rodzin, które cenią czas spędzony wspólnie, blisko natury. Powstając w zmiennym klimacie, w miejscu otoczonym lasami i wzgórzami, X-lander spełniał zawsze oczekiwania wymagających aktywnych rodziców. Przykładem takiego modelu jest kultowy już wózek dla biegaczy X-Run. Wraz z rozwojem marka dopasowała swoją ofertę także do miejskiego stylu życia, dzięki czemu obecnie oferuje pełną linię 4 modeli na każdy teren.

Korzystając z naszego doświadczenia i sprawdzonych metod jeszcze mocniej podkreśliliśmy niezmienne wartości X-landera:

Aktywność, Radość i Odpowiedzialność.

Marka X-lander powstała z myślą o rodzicach, którzy chcą aktywnie spędzać czas ze swoimi dziećmi i czerpią z tego wielką radość.

BPI Polska Bulwary Książece wybierają SMLS