HID Global Polska wybrał SMLS

Amerykański koncern

HID Global - jest zaufanym liderem w dostarczaniu rozwiązań kontroli dostępu oraz identyfikacji. Jako wiodący producent rozwiązań bezpiecznej identyfikacji oraz bezstykowych kart kontroli dostępu, firma HID Global projektuje i produkuje m.in. wysokiej jakości produkty identyfikacyjne dla zastosowań w przemyśle i logistyce. HID Global jest częścią grupy ASSA Abloy.

Agencja Social Media London Style będzie odpowiedzialna za wdrożenie kompleksowej strategii employer brandingowej HID Global w Polsce ze szczególnym uwzględnieniem narzędzi online.

Marka X-lander w Rosji i w Wielkiej Brytanii z SMLS

Czołowa marka wózków dziecięcych w Polsce poszerza współpracę z SMLS