Marki X-lander, Amelis, Navington nowymi klientami Social Media London Style

Czołowy producent wózków dziecięcych w Polsce wybrał SMLS

Deltim jest firmą produkcyjno-handlową od pokoleń działającą na rynku artykułów dla dzieci, a wyspecjalizowaną w produkcji wózków. Firma posiada w swoim portfolio 3 własne marki: X-lander, Navington, Amelis, które eksportuje do ponad 15 krajów. Produkty projektowane i wytwarzane w Deltimie cieszą się opinią niezawodnych, bezpiecznych i zdobywają uznanie wśród projektantów - nagroda “Dobry wzór” Instytutu Wzornictwa Przemysłowego w Warszawie.

Współpraca dotyczy obsługi kanałów marek na Facebooku oraz Instagramie. Ponadto Agencja odpowiedzialna jest za kampanie reklamowe w internecie.

HID Global Polska wybrał SMLS

Amerykański koncern