Nowy klient, Konsgberg Automotive Polska

Social Media London Style Sp. z o.o. rozpoczyna współpracę z Kongsberg Automotive Polska. Współpraca obejmie opracowanie strategii employer brandingowej w social media oraz zarządzanie kanałami firmy na Facebooku i Linkedine.

Kongsberg Automotive to norweski holding, działający w branży motoryzacyjnej od ponad 50 lat. Produkuje się tu, m.in. maty grzewcze, systemy wentylowania foteli samochodowych, regulacji podparcia lędźwiowego, a także masażu, które są montowane w większości pojazdów na świecie, takich marek jak: Volvo, BMW, Daimler, Jaguar, Land Rover, Volkswagen, Audi, Porche, Ferrari, GM, Renault, Citroen, Peugeot, FIAT, Toyota, Maserati czy Bentley.

W Polsce Kongsberg Automotive działa już od 15 lat w Pruszkowie i zatrudnia obecnie ponad 1000 pracowników. W swojej produkcji firma wykorzystuje najnowsze technologie, stąd część linii produkcyjnych jest wyposażona w roboty. Kongsberg Automotive jest zakładem wyjątkowym pod względem innowacyjności i wyróżnia się na tle innych produkcji w naszym kraju.

Marki X-lander, Amelis, Navington nowymi klientami Social Media London Style

Czołowy producent wózków dziecięcych w Polsce wybrał SMLS