Social Media London Style partnerem wydarzenia Sound of Gravity.

Agencja Social Media London Style została oficjalnym partnerem wydarzenia Sound of Gravity organizowanego przez Sferę Sportu, Tyski Sport S.A. oraz Miasto Tychy. To pierwszy tego typu pokaz sportów ekstremalnych w Polsce

Sound of Gravity, którego partnerem została właśnie pochodząca z Tychów agencja Social Media London Style, to pierwszy w Polsce tego typu pokaz sportów ekstremalnych. Podczas wydarzenia zaprezentowane zostaną najniebezpieczniejsze sporty: Freestyle Motocross, Freestyle Quad, Dirt Jumping oraz Big Air, wraz z najefektowniejszymi ewolucjami - double backflip na FMX, backflip na quadzie czy double frontflip i triple backflip na rowerze MTB.

Impreza odbędzie się 2 września na Stadionie Miejskim w Tychach. W zawodach weźmie udział ponad 40 zawodników z całej Europy, m.in.: Luc Ackerman z Niemiec, Filip Podmol z Czech, Thomas Wirnsberger z Austrii oraz Kalvins Skrasic z Łotwy. Polskimi reprezentantami będą czołowi sportowcy – Dawid i Szymon Godziek, Patryk Siekaj, Marcel Ruszkowski oraz Artur Puzio. Zawodnikom towarzyszyć będą pokazy pirotechniczne, wraz z muzyką na żywo, DJ’em oraz koncertem zespołu Loa Karma z mistrzem KSW w składzie.

Więcej informacji: https://www.soundofgravity.pl/

Zapraszamy
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.