SMLS zaprasza na Social Media Breakfast!

Już 1 i 2 marca zapraszamy do Warszawy na pierwsze bezpłatne śniadania networkingowe dotyczące tematyki social media.

Social Media Breakfast to bezpłatne śniadanie networkingowe odbywające się w kilku miastach w Polsce organizowane przez Social Media London Style. Skierowane jest do wszystkich osób chcących poszerzyć swoją wiedzę w zakresie social media. Powstało by edukować rynek o możliwościach jakie dają media społecznościowe w kontekście rekrutacji, HR, employer brandingu, marketingu i sprzedaży.

Najbliższe eventy będą miały miejsce w warszawskiej restauracji MOMU. 1 marca śniadanie będzie dotyczyło Social Media w rekrutacji,  EB  oraz HR. 2 marca podczas Social Media Breatfast zostanie poruszony temat Social Media w Marketingu i Sprzedaży.

Najbliższe spotkania poprowadzi Krystian Dryniak. Prezes Zarządu Agencji Interaktywnej Social Media London Style, Oficjalnego Partnera Linkedin w Polsce w zakresie Talent Solutions oraz Wise Guys Software House specjalizującym się m.in. w rekrutacji specjalistów IT. W sektorze mediów interaktywnych działa od 2005 r. Ekspert w dziedzinie zarządzania wizerunkiem firm w sferze digital oraz employer brandingu online. Trener w Social Media Academy oraz wykładowca na Colegium Da Vinci w Poznaniu. Pasjonat nowych technologii i mediów. Doradzał w zakresie social media, recruitment 2.0, employer branding online m.in: Allegro, ASSA Abloy, Aon Hewitt, Credit Suisse, CBRE, Dachser, Ernst & Young, HID Global, Volkswagen.

Zapisy oraz szczegółowe informacje na stronie: http://www.socialmediabreakfast.pl