SMLS partnerem głównym Konferencji HR FACTOR!

Zapraszamy 16 marca do Krakowa na XII edycję HR FACTOR!

Social Media London Style zostało partnerem głównym tegorocznej edycji Konferencji HR FACTOR organizowanej przez Studio Wiedzy Sp. z o.o., która odbędzie się 16 marca 2018 w Krakowie. Zaplanowane pod to wydarzenie warsztaty: „Rekrutacja za zero” poprowadzi Krystian Dryniak.

To będzie wyjątkowe wydarzenie, podczas którego rozmawiać będziemy o najważniejszych pytaniach dotyczących polskiego rynku pracy. Tym razem nacisk zostanie położony na wyzwania dotykające takich sektorów jak BPO/SSC.

Uczestnicy i prelegenci będą mieli możliwość po raz pierwszy uczestniczyć w konferencji z nową formułą wydarzenia - Open Space Technology. Specjaliści z branży zaproponują uczestnikom tematyczne sesje grupowe, podczas których uczestnicy i prowadzący spróbują zmierzyć się z ciekawymi wyzwaniami z obszaru HR.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.