Agencje Social Media London Style i GrowHR zawiązały konsorcjum na potrzeby projektów Employer Branding

Rozpoczynamy bliską współpracę partnerską z Agencją GrowHR. W ramach wspólnych działań będziemy - jako konsorcjum - kompleksowo obsługiwać naszych klientów, uzupełniając się nawzajem m.in. w tworzeniu strategii Employer Brandingowych (online/offline) oraz promocji marek pracodawców.

Jesteśmy agencją interaktywną wyspecjalizowaną z jednej strony w działaniach w obszarze Social Media, a z drugiej – właśnie w budowaniu strategii Employer Brandingowych w Internecie (agencja jest m.in. jedynym w Polsce Oficjalnym Partnerem Linkedin w zakresie Talent Solutions).

Z kolei GrowHR to agencja specjalizująca się w obszarze „tradycyjnego” Employer Brandingu (offline). Zajmuje się tworzeniem i realizacją całościowych strategii Employer Branding, począwszy od badań, analizy konkurencji, poprzez budowanie wartości i EVP, a skończywszy na komunikacji wewnętrznej (programy ambasadorskie, modele kompetencyjne) i zewnętrznej (strona karierowa, grywalizacja, eventy specjalne, projekty ambientowe).

- Decydujemy się na bliską strategiczną współpracę, by oferować maksymalnie kompleksowe usługi w zakresie Employer Branding. Od kilku lat Social Media London Style działa w tym obszarze, specjalizując się w wykorzystaniu narzędzi online i zauważyliśmy, że klienci często pytają także o narzędzia offline’owe, jak np. określanie EVP (Employee Value Proposition) czy badania ogniskowe z pracownikami, albo wręcz oczekują podejścia 360 stopni. Stąd nasza decyzja. Razem będziemy występować w przetargach i obsługiwać klientów jako konsorcjum, łącząc kompetencje online’owe Social Media London Style z kompetencjami offline’owymi GrowHR - mówi Krystian Dryniak, Prezes Zarządu/CEO agencji Social Media London Style.

Social Media London Style Sp. z o.o. to agencja interaktywna powstała w 2010 roku w Londynie. Agencja buduje kompleksowe strategie, wykorzystujące wszelkie narzędzia online dostępne na rynku. Pomaga zaistnieć markom w Social Media, wspiera pracodawców w budowaniu strategii Employer Brandingowych w internecie. Wykorzystuje sieć do zwiększenia świadomości marki klienta, przyciągnięcia najlepszych talentów z rynku oraz zwiększenia jego sprzedaży. Agencja jest Oficjalnym Partnerem Linkedin na obszarze EMEA w zakresie Talent Solutions. W gronie jej klientów znaleźli się m.in.: Aon Hewitt, ASSA Abloy, CH2M, HID Global, Dancake, Farby KABE, Kongsberg Automotive, PKL S.A., Cement Ożarów.

Agencja GrowHR to jedna z czołowych agencji na polskim rynku wyspecjalizowanych w Employer Brandingu. Zajmuje się tworzeniem i realizacją całej strategii employer branding, począwszy od badań, analizy konkurencji, poprzez budowanie wartości i EVP, a skończywszy na komunikacji wewnętrznej (programy ambasadorskie, modele kompetencyjne) i zewnętrznej (strona karierowa, grywalizacja, eventy specjalne, projekty ambientowe). GrowHR prowadzi Employer Brandingowe projekty dla takich marek jak: Pizza Hut, Burger King, Intrum Justitia, Valeo, Arvato czy Electrolux. GrowHR jest marką firmy Studio Wiedzy, która od lat wspiera branże HR na polskim rynku poprzez promowanie najlepszych praktyk w zakresie HR i Employer Brandingu w ramach biznesowych think-tanków oraz praktycznych szkoleń czy konferencji.

Social Media London Style sponsorem turnieju GKS TYCHY FIFA CUP

Agencja Social Media London Style została oficjalnym sponsorem turnieju GKS TYCHY FIFA CUP organizowanego przez Tyski Sport S.A. To pierwszy tego typu turniej E-Sportowy w Polsce.