SMLS partnerem merytorycznym Konferencji HR FACTOR!

XI edycja Konferencji dedykowanej pasjonatom HR-u!

Social Media London Style zostało partnerem tegorocznej edycji Konferencji HR FACTOR organizowanej przez Studio Wiedzy Sp. z o.o., która odbędzie się 26 kwietnia 2017 w The Heart Warsaw w Warszawie. Zaplanowane pod to wydarzenie warsztaty: „Rekrutacja za zero” poprowadzi Krystian Dryniak.

Spotkanie odpowie między innymi na pytanie: Jak można wykorzystać social media, aby stworzyć wyjątkowe doświadczenia kandydatów – posługując się przy tym albo skromnym wkładem własnym albo zupełnie bez budżetu? XI edycja HR FACTOR będzie nowatorska nie tylko ze względu na formułę – slam battle, boardroom session, prelekcje w formule TED, warsztaty tematyczne.  Zaprezentowane zostanie świeże podejście do zarządzania talentami, rekrutacji, motywacji czy zaangażowania z dwóch różnych perspektyw: korporacyjnej i start-up’owej. W zależności od rodzaju organizacji procesy HR-owe mogą przyjąć dychotomiczny charakter - do dyskusji zaproszono zarówno specjalistów z obszaru HR, czyli tych, którzy tworzą m.in. programy talent management, employer branding, procesy rekrutacyjne, ale także i managerów IT, którzy wdrażają takie programy oraz przedstawicieli młodych innowacyjnych organizacji.
Więcej informacji: www.hrfactor.pl

Gi Group Polska nowym klientem SMLS

Działania Agencji będą miały na celu przede wszystkim wzmacnianie świadomości i wizerunku marki GI Group na polskim rynku.