Nowy Klient: GRUPA OŻARÓW S.A.

CEMENT OŻARÓW wybiera SMLS!

Social Media London Style rozpoczyna współpracę z Grupą Ożarów S.A. Współpraca ta obejmuje przygotowanie, wdrożenie i optymalizację strategii Social Media na kanałach: Facebook, Instagram, YouTube. Działania te skupią się na szeroko pojętej promocji marki CEMENT OŻARÓW.

Spółka Grupa Ożarów S.A. znana wcześniej jako Cementownia „Ożarów”, działa na rynku materiałów budowlanych od 1978 roku, oferując szeroki asortyment wysokiej jakości cementów. Od roku 1995 należy do międzynarodowego koncernu CRH plc z siedzibą w Irlandii, znajdującego się w gronie największych producentów materiałów budowlanych na świecie, prowadząc produkcję w ponad 3900 zakładach, zlokalizowanych w 31 krajach.

Marka CEMENT OŻARÓW jest synonimem najwyższej jakości produktów wysoko cenionych przez klientów w całej Polsce i za granicą.

SMLS partnerem merytorycznym Konferencji HR FACTOR!

XI edycja Konferencji dedykowanej pasjonatom HR-u!